راه اندازی فست فود سیار را باید یکی از خاصترین شکلهای راه اندازی فست فود بدانیم که در عین کمتر بودن هزینهها، با مشکلات خاص خود همراه است. با توجه به مشکلات و موانع موجود در مسیر این مدل از کسب و کار فست فودی و همین طور مزیتهای فست فود سیار، باید دید که آیا توجیه اقتصادی مناسبی برای آن وجود دارد یا خیر! همین طور جالب است بدانیم که جهت برپا کردن چنین فست فودی، به چه پیش نیازهایی چون مجوز فست فود سیار و ... احتیاج خواهید داشت. در این مطلب میتوانید از مشکلات فست فود سیار و هزینه راه اندازی و ... آن اطلاعاتی به دست آورید.
در ادامه با شرکت پارسیان گرم و سرد تولید کننده تجهیزات فست فود و آشپزخانه صنعتی همراه باشد. در صورت داشتن هرگونه سوال می توانید از قسمت نظرات و یا مشاوره با کارشناسان، با ما در میان بگذارید.
راه اندازی فست فود سیار
نخستین چیزی که در راه اندازی فست فود سیار باید به آن توجه کرد، ملزومات این فست فود است. برای راه اندازی فست فود سیار، پیش از هر چیزی به خرید یک خودرو مناسب این کار نیاز است. معمولا افراد برای برپا کردن فست فود سیار، از یک خودروی ون، فولوکس یا وانت با اتاق، استفاده میکنند. البته به جز این تجهیزات فست فود سیار نیز لازم خواهد بود. خوشبختانه شما در هر جای ایران که باشید، میتوانید از طریق پارسیان هات اند کلد، سفارشات خود در زمینه تجهیزات فست فود سیار را دریافت کنید. به این ترتیب نیازی نیست که برای خرید این تجهیزات از محل زندگی خود، به جایی دیگر بروید و همه چیز به بهترین شکل از راه دور انجام خواهد پذیرفت.
فست فود سیار: برای راه اندازی فست فود سیار باید ابتدا پرداخت قیمت ماشین فست فود را در نظر گرفته و سپس به دنبال خرید تجهیزات فست فود سیار باشید.
مجوز راه اندازی فست فود سیار
توجه داشته باشید که سیار بودن این مدل فست فود، باعث نمیشود که نیاز به مجوزهای لازم را فراموش کنیم. جهت راه اندازی فست فود سیار، باید حتما مجوز و پروانه بهداشت از وزارت درمان و آموزش پزشکی را دریافت نمایید. این مجوز پس از بررسی شرایط بهداشتی و پاکیزگی، داده خواهد شد.
جهت دریافت این مجوز باید ابتدا درخواست کتبی خود را ارائه داده و یک تعهد محضری به نام مالک صادر شود. به علاوه مهمترین مدرک لازم، کارت بهداشت است که باید مالک یا متصدی فست فود سیار، پیشتر دریافت کرده باشد. همین طور گواهینامه از آموزشگاه بهداشت ضروری خواهد بود. به جز اینها مالک فست فود سیار، باید یک برنامه کنترل بهداشتی (HACCP)، ارائه کند. در نهایت با توجه به سیار بودن و تکیه بر خودرو در این الگو از فست فود، نیاز به مجوزهای لازم از سوی شهرداری و پلیس راهنمایی و رانندگی نیز شکل میگیرد.
نکته: از یاد نبرید که شما به دریافت مجوز اماکن نیز نیاز خواهید داشت و عدم تهیه این مورد، مشکلاتی را برایتان به وجود میآورد.
از مشکلات فست فود سیار می توان به لزوم دریافت انواع مجوزها و از جمله دریافت مجوز اماکن و غیره اشاره کرد.
هزینه راه اندازی فست فود سیار
در زمینه هزینه راه اندازی فست فود سیار باید به قیمت ماشین فست فود سیار و نیز به هزینه خرید تجهیزات آشپزخانه فست فود سیار، هزینه خرید کپسول گاز و ... اشاره کرد. هزینه تجهیزات آشپزخانه فست فود سیار با خرید چند میلیونی فر صندوقی پیتزا، یخچال، فریزر، گاز و گریل رومیزی و ... همراه خواهد بود.
در مورد قیمت ماشین فست فود سیار نیز با توجه به نوع خودرو، هزینههای مختلفی پیش روی شما قرار خواهند داشت: قیمت خودروی ون با در نظر گرفتن سال ساخت و مدل آن، میتواند بین 80 تا 150 میلیون تومان باشد. همین طور قیمت وانت به همراه اتاق را باید چیزی بین 50 تا 100 میلیون در نظر بگیرید. به واقع نیز ابتدا باید خودرو را به عنوان محل برپایی فست فود سیار خود، خریداری کرده و اصل بودجه را بر این موضوع بگذارید. پس از آن میتوانید با توجه به منوی غذایی فست فود خود و میزان بودجه، نسبت به خرید تجهیزات فست فود سیار اقدام نمایید.
پیشنهاد میکنم مقاله میانگین درآمد فست فود سیار در ایران و شهرستان ها را بخوانید.
هزینه راه اندازی فست فود سیار شامل قیمت ماشین فست فود سیار و نیز هزینه خرید تجهیزات آشپزخانه فست فود است.
مشکلات فست فود سیار کدامند؟
از مشکلات فست فود سیار، میتوان به نبود امکانات از جمله عدم دسترسی مستقیم به آب، نگرانی از بابت تمام شدن منبع گاز، مشکل برق، مشکل جای مناسب و ... اشاره کرد.
اما شاید بتوان مهمترین مورد از مشکلات فست فود سیار را به جلب رضایت مشتری مربوط دانست. زمانی که شما یک فست فود لوکس در بهترین نقطه شهر راه اندازی میکنید، از همان بدو امر مشتریان با دید مثبت و مناسب قدم به فست فود خواهند گذاشت. اما این موضوع در زمینه راه اندازی یک فست فود سیار کاملا متفاوت است؛ بسیاری از مردم نگاه منفی نسبت به این فست فودها دارند. شاید ابتدا چنین به نظر برسد که بهداشت و کیفیت مواد غذایی در این نوع از فست فودها به درستی رعایت نمیشود. بنابراین پس از راه اندازی فست فود سیار و حتی پیش از آن، باید برنامهریزی و سیاستگذاری درستی در زمینه جلب اعتماد مشتری و شفافسازی بهداشتی داشته باشید. به طور مثال مناسب است که فرآیند آماده سازی غذا را طوری انجام دهید که مشتریان قادر به دیدن مراحل آن بوده و از این جهت اطمینان خاطر بیشتری پیدا کنند.
یکی از بزرگترین مشکلات فست فود سیار به جلب اطمینان و اعتماد مشتری ها مربوط می شود که باید با توجه و مراقبت زیاد به دست آید.
مزیتهای فست فود سیار کدامند؟
اما اگر بخواهیم پس از مشکلات فست فود سیار و دردسرهای آن، نگاهی نیز به مزیتهای فست فود سیار بیندازیم، موارد زیر قابل توجه هستند:
- نبود هزینه اجاره ماهیانه ملک
- نبود هزینه آب و برق و گاز شهری
- قابلیت جابهجایی و مهاجرت به منطقهای با مشتریان بیشتر
- جذاب بودن این سبک از فست فود برای مشتریان
به جز اینها با در نظر گرفتن پایینتر بودن هزینه راه اندازی فست فود سیار و امکان جابهجایی آن، شاید بتوان این سبک از راه اندازی فست فود را به میزان زیادی مقرون به صرفه دانست. تنها این نکته مثبت را در نظر داشته باشید که اگر کسب و کار شما در محلهای از شهر به اندازه کافی سودآور نباشد، میتوانید به راحتی محل کار خود را تغییر داده و به منطقهای دیگر بروید که پتانسیلهای بالاتری داشته باشد.
از مزیت های فست فود سیار می توان به قابلیت جابه جایی ساده، خلاصی از پرداخت اجاره بها و ... اشاره کرد.
سخن پایانی
همان طور که در بالا اشاره کردیم، به جز قیمت ماشین فست فود سیار و دریافت مجوزهای لازم برای راه اندازی آن، میتوان مراحل برپا کردن این فست فود را کم هزینهتر و سادهتر از یک فست فود با موقعیت مکانی ثابت دانست. شما چه نظری درباره راه اندازی فست فود سیار و مشکلات و مزیتهای آن دارید؟ پرسشهای خود در این زمینه را از پارسیان هات اند کلد پرسیده و راهنماییهای لازم را دریافت نمایید.